De Bars® gaat overhet lichaam leren om te ontvangen.

Hoe vaker je je Bars®- laat doen of nalopen of runnen, des te meer zul je gaan beseffen hoeveel moeite het eigenlijk kost om te functioneren vanuit gedachten, gevoelens en emoties. Je zult je bewust worden van de mogelijkheid  om te functioneren vanuit waarnemen, weten, zijn en ontvangen.

Voor veel mensen is de eerste keer dat ze hun Bars®- laten nalopen of runnen, ook de eerste keer dat ze zichzelf werkelijk toestaan om te ontvangen, zonder verplichtingen of overwegingen. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

“Waarlijk ontvangen is als je het lichaam toestaat om keuze te hebben waar jij aan vasthoudt”

De Bars® lost de polaire elektrische lading op zoals die diep in onze hersenen zit opgeslagen. Het verheldert je en laat je in plaats het afwijzen op de Automatische piloot, vanuit gewaarwording ontvangen. Als je je Bars® laat nalopen of runnen is het alsof je de delete-knop van je eigen computer indrukt, het activeert als het ware een computer virus van bewustzijn.

Zie de Bars® als de harddisk van je (zielen)computer, waar je letterlijk alles wat je leven na leven het opgeslagen bewaard. Door ze te laten nalopen of runnen loopt hij je programma’s na, verwijdert hij alles wat niet meer nodig is zodat ze niet langer in je leven zijn en niet elke keer automatisch verschijnen. Op deze manier hoeft het verleden vanuit bijvoorbeeld je kindertijd of vorige levens geen weerslag meer te hebben op de toekomst. Je Bars®-laten lopen verandert dus letterlijk de waarschijnlijkheid van toekomstige mogelijkheden.


Een Bars®-behandeling

De mens functioneert vanuit de dichtheid van hun gedachten, gevoelens en emoties. Dit is waarmee we ons identificeren en wat we onszelf als waardevol hebben gemaakt. Met gedachten, gevoelens en emoties polariseren we eenheid, creëren we afscheiding en snijden we onze ontvankelijkheid af.

Het is waar jij bereid bent om al die dingen te ontsluiten die het lichaam heeft geforceerd om aan te sluiten bij alles waar jij het ooit over hebt gehad. Bars® kan worden gebruikt om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van jouw leven. Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren open je de deuren naar alle heling en genezing. 

De Wetenschap laat zien dat de vorm van cellen duidelijk ovaal wordt als ze worden beïnvloed door gedachten gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak en ziekte. Iedere Bars®-sessie verlicht dit effect zodat de cellen weer hun natuurlijke ronde bolvorm kunnen aannemen en het lichaam meer gemak geeft.

https://youtu.be/DgGbFRjqQPk