Bodytec

EMS Training:

EMS-training staat voor Elektro Musculaire Stimulatie en is een zeer effectieve en efficiƫnte manier om kracht en spieren op te bouwen en tegelijkertijd lichaamsvet te verlagen.

EMS training gebeurt met weerstand en doe je met een speciaal Pak (BodySuit) aan, die elektrische impulsen overdraagt aan je spieren in je hele lichaam. Alle spiergroepen worden tegelijkertijd getraind en kunnen onafhankelijk worden afgestemd.

Zonder dat gewrichten en pezen zwaar worden belast zoals bij reguliere krachttraining train je met weerstandstraining optimaal op jouw niveau. Een training duurt 20 Minuten waarin je +/- 500kCal kan verbranden. Bij elke training krijg je volledig 1 op 1 begeleiding door een gekwalificeerde en vooral gemotiveerde trainer. Trainen met de Miha Bodytec bij Energy Moves voldoet aan de nieuwe DIN Norm en is zeer veilig

Zoals talrijke wetenschappelijke studies hebben aangetoond, is het voldoende om eenmaal per week te trainen om uw persoonlijke trainingsdoelstellingen te behalen.

miha bodytec Energy Moves

Lessen:

dagelijks op afspraak


Ik wil een proeftraining Bodytec

Miha Bodytec

In onze studio train je met de allernieuwste Miha Bodytec

De Miha Bodytec is het meest geavanceerde en veiligste EMS apparaat dat er op de markt te verkrijgen is.
Bij Energymoves train je altijd op afspraak en onder 1op1 begeleiding,  eenmaal per week, 20 minuten! 

EMS-training gebeurt met weerstand die door elektrische impulsen via het speciale Bodytec-suit worden overgedragen aan je spieren in heel je lichaam. Je traint dus alle spiergroepen tegelijkertijd (armen, benen, billen, buik, borst en de gehele rug). In tegenstelling tot reguliere krachttraining geldt dit ook voor de dieper gelegen spieren.

De weerstand is een lichaamseigen weerstand die tot stand komt door de elektrische impulsen vanuit de Miha Bodytec. Dit zorgt ervoor dat je optimaal traint op je eigen niveau, waarbij je geen negatieve gevolgen ondervindt t.a.v. je gewrichten en pezen (zoals bij zware reguliere krachttraining ). Naast de tijdswinst die dit oplevert worden je spiervezels ook ruim 30% meer geactiveerd dan bij een reguliere krachttraining. Zo bereik je in korte tijd, maximaal resultaat.

Tijdens je bodytec training gebruik je speciale Bodytec onderkleding en het Bodytec-suit bestaande uit een vest, banden voor om de armen, bovenbenen en billen. Onderkleding is bij de training inbegrepen. Als je eigen onderkleding wilt is dit op bestelling verkrijgbaar in onze studio.


Ik wil een proeftraining Bodytec


Prijslijst Energy Moves

Route:


ADRES:

Kerklaan 48
2912CK  Nieuwerkerk a/d IJssel
(ingang achterzijde van de kerk)

06 517 350 34
info@energymoves.nl


Facebook


Instagram


Whatsapp


Algemene voorwaarden


Cookieverklaring