Yin Yoga

Yin Yoga richt zich op flexibiliteit en ontspanning om ruimte te creëren in je lichaam.

 Bij Yin Yoga nemen we voor 3-5 minuten houdingen aan door ons bindweefsel op rek te zetten en te stimuleren. Als je in Yin Yoga houdingen langere tijd (ver)blijft, kan er een meditatief en rustgevend effect ontstaan wat het lichaam aan zet tot zelfherstel en vernieuwing.

Yin is your inner nature and it comes from within

Yin Yoga werkt op ons “water”. We bestaan voor 70% uit water en dit noemen wel ook wel ons bindweefsel. Als dit water stroomt voelen we ons goed en energiek; door stress kan dit water ook plaatselijk “bevriezen” waardoor er klachten kunnen ontstaan. Door Yin Yoga kunnen we dit “ijs” laten smelten door het bindweefsel beweeglijker te maken. Dit zorgt voor meer mobiliteit en flexibiliteit in de gewrichten. Ook verbetert Yin Yoga de vitaliteit van zowel lichaamsstructuur als van het bewegingsapparaat en het heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel.

“Wat ons hedendaagse leven met alle verplichtingen, inspanningen en prikkels met ons doen, kan Yin Yoga voor je doen om daar beter mee om te kunnen gaan en minder last van te ervaren”
Yin Yoga Energy Moves

Lessen:

Vanaf 8 Juli

Geef jezelf een moment voor “jou” en laat je inspireren wat je ervoor terug krijgt!

ik hoop je snel te ontmoeten  – Yin is elke Woensdag van 19:15 tot 20:15